Shop

Zwangerschapstraject

Zwangerschapstraject

Zwanger worden en zwanger zijn. Voor de één vanzelfsprekend, voor de ander misschien helemaal niet. Je mag het misschien één keer meemaken, maar misschien ook meerdere keren. Toch is het keer op keer ontzettend bijzonder om een kindje te mogen dragen. Een kindje die zich vormt en ontwikkelt in jou en die jij op de wereld mag zetten en mag grootbrengen. 

Een compleet zwangerschapstraject vastleggen is één van de mooiste dingen om te doen. Ik word altijd blij als ik de mama mag zien groeien gedurende de zwangerschap en ook dat ik de eerste momenten samen met jouw/jullie kleintje mag vastleggen. Vanaf jongs af aan ben ik gek op baby’s en kleine kinderen en ik hou er enorm van om met ze te knuffelen, spelen en een reportage te maken waarin zij zichzelf kunnen zijn. Geen één fotoshoot of reportage is hetzelfde, want iedereen is uniek en zo krijg jij een unieke galerij met foto’s waarin jij jezelf helemaal herkent. Dit voor mijn klanten mogen doen en kunnen betekenen geeft mij een enorme glimlach op mijn gezicht. Het is onwijs bijzonder om al deze momenten later nog eens terug te kijken. Alle beelden die ik maak zijn herinneringen voor altijd en dat is ontzettend waardevol. 

Omdat iedereen uniek is, wil ik de mogelijkheid geven een persoonlijke samenstelling te maken van de shoots die ik aanbied. Ik heb 3 pakketten samengesteld, maar een pakket op maat is ook mogelijk.

Wil je een mooie en uitgebreide brochure aanvragen met informatie over alle shoots, vraag dan, geheel vrijblijvend, via het contactformulier onderaan deze pagina de zwangerschapstraject brochure aan. 

INVESTERING

Alle pakketten zijn met zorg samengesteld. Een aantal voorwaarden gelden voor alle pakketten:

 • Bij iedere shoot ontvangen jullie een mini harmonica-boekje cadeau met de foto’s. 
 • De shoots zijn exclusief reis- en parkeerkosten, alleen de geboorte is inclusief reis- en parkeerkosten.
 • Een gender reveal shoot is optioneel bij te boeken bij ieder pakket voor €199,-

Basis

Pakket 1
1999
 • Zwangerschapsshoot - pakket 1
 • Geboortereportage
 • Newbornshoot - pakket 1
 • Inclusief luxe 20x20 album met 15 spreads

Luxe

Pakket 2
2749
 • Bekendmaking
 • Zwangerschapsshoot - pakket 1
 • Geboortereportage
 • Newbornshoot - pakket 1
 • Sitter sessie of gezinsshoot - pakket 1
 • Inclusief luxe 30x30cm album met 20 spreads van het gehele traject

Extra luxe

Pakket 3
2979
 • Bekendmaking
 • Zwangerschapsshoot - pakket 1
 • Geboortereportage
 • Eerste ontmoeting
 • Newbornshoot - pakket 1
 • Sitter sessie of gezinsshoot - pakket 1
 • Inclusief luxe 30x30cm album met 20 spreads van het gehele traject
 • Extra: 5 bewerkte foto's naar keuze t.w.v. €60,- van de newbornshoot

Voorbeelden

Wat kun je verwachten van een zwangerschapstraject

Wil je het op een leuke en originele manier aan de buitenwereld vertellen, boek dan een zwangerschapstraject met de bekendmakingsshoot. We maken dan leuke en unieke beelden, helemaal zoals jullie het willen. Het geslacht bekendmaken en jullie eerste reactie zien, super leuk! Een gender reveal zit niet standaard in één van de pakketten, maar kan optioneel bijgeboekt worden. Voor de zwangerschapsshoot kun je kiezen voor een shoot in de studio of buiten in de natuur. Het is ook mogelijk voor beide shoots te kiezen. Voor beide shoots mag je gebruikmaken van mijn cliënt closet.

Een geboortereportage is heel bijzonder om vast te leggen. Vaak gaat de bevalling in een roes voorbij en met de foto’s kunnen jullie nog eens helemaal teruggaan naar het moment voor de geboorte, de geboorte zelf en die eerste momenten na de geboorte. De steun van je partner, jouw harde werk, die eerste blik, het moment waarop jullie kindje op je borst wordt gelegd, het eerste huiltje. Het bewonderen van je kindje, hoe ziet hij/zij eruit. De gehele reportage maak ik vanuit mijn hart, met veel liefde en passie.

Na de geboortereportage kom ik na ongeveer 2 à 3 weken langs voor een newbornshoot. Dit doen we in alle rust bij jullie thuis en hier neem ik ook alle tijd voor. Na een aantal maanden, wanneer jullie kindje zelfstandig kan zitten, kunnen we de sitter sessie fotograferen. Ze hebben dan hun eigen willetje meer ontwikkelt en trekken vaak geweldige gezichten. Dit levert heerlijke plaatjes op!

Ik ben nu 6 weken zwanger, moet ik jou dan al inschakelen?
Als je mij als fotograaf wilt boeken voor het gehele zwangerschapstraject raad ik je aan om dit zo vroeg mogelijk in de zwangerschap al aan te geven om op deze manier zeker te zijn van een plekje voor het gehele traject. Ik volg jullie natuurlijk gedurende de zwangerschap, geboorte en eerste maanden na de geboorte en hou hiervoor tijd vrij in mijn agenda.

Wij twijfelen nog of we een fotograaf willen voor het vastleggen van de gehele zwangerschap.
Dat is begrijpelijk. Het is ook heel wat om een fotograaf gedurende de gehele zwangerschap deel uit te laten maken van deze bijzondere momenten. Voorafgaand aan jullie keuze plannen wij geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek in en bespreken we samen hoe ik te werk ga en wat jullie van mij kunnen verwachten. Ik zal jullie dan ook mijn foto’s laten zien, zodat jullie een beter beeld hebben van mijn reportages en manier van fotograferen.

Wanneer plannen we de shoots in van het zwangerschapstraject?
De bekendmakingsfoto fotografeer ik tussen de 8-10 weken zwangerschap, zodat deze foto’s snel gedeeld kunnen worden met familie en vrienden.

De foto’s voor een gender reveal plannen we in op het moment dat bekend is wanneer jullie weten of jullie een zoon of dochter gaan krijgen.

Een zwangerschapsshoot plannen wij in tussen de 30-36 weken zwangerschap. Voor deze shoot kunnen wij gelijk een datum inplannen, maar kunnen wij ook plannen rond de 20-24 weken van de zwangerschap.

Voor de geboortereportage sta ik vanaf week 38 24/7 stand-by voor jullie. Ik houd hier rondom de uitgerekende datum rekening mee in mijn agenda.

Voor de newbornshoot houd ik tijd vrij in mijn agenda rond de uitgerekende datum en deze plannen wij in als jullie kindje geboren is. Ik fotografeer een newborn tussen de 12-21 dagen oud, maar in overleg kan dit ook later zijn.

De sitter sessie plannen wij in op het moment dat jullie kindje zelfstandig kan zitten. Meestal rond de 7/8 maanden.

Reviews

Heb je een vraag

Neem contact met mij op