Shop

Over Tamara

Het gezicht achter de camera

Over tamara

Ik ben Tamara en ik geloof dat niemand is zoals jij. De beelden die ik maak zijn authentiek en het is mijn doel dat jij jezelf daar 100% in herkent. Ik voel veel passie voor het fotograferen van momenten uit het leven “Momentum Vivum”, waarin rust en zichtbare interactie aanwezig zijn.

Op 1 januari 2020 heb ik besloten mijzelf in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Wat is het geweldig als je van je hobby je eigen bedrijf kunt maken. Dit is de beste keuze ooit geweest in mijn leven als fotograaf. Wat vind ik het heerlijk om foto’s te maken van ieder die mij als fotograaf bij momenten uit het leven aanwezig wil laten zijn. Ik leg met liefde zichtbare interactie met oog voor detail vast in een rustige omgeving waarin jij je prettig voelt en jezelf kunt zijn.

Ik houd enorm van het vastleggen van liefde tussen mensen in alle leeftijden, omdat iedere leeftijd een bepaalde charme heeft en het waard is om vast te laten leggen. Ik wil graag tastbare herinneringen maken voor altijd. Een foto vergaat, net als herinneringen, nooit. Een foto zal er altijd zijn en blijven.

Als ik dan weer eens met een newborn op schoot op de grond zit om dat kleine lijfje in te wrappen, dan denk ik vaak hoe het zou zijn om zelf moeder te zijn. In augustus ben ik uitgerekend van ons eerste kindje. Wat vind ik het bijzonder om haar te mogen dragen en voelen in mijn buik. Voor nu word ik heel blij van het vastleggen van al die momenten rondom de zwangerschap, geboorte en eerste momenten uit het leven. Waar ik ook enorm van kan genieten zijn oudere broertjes/zusjes tijdens een newbornshoot. Hoe lief ze zijn voor hun pasgeboren broertje of zusje en hoe ik op die manier de zichtbare interactie kan vastleggen op de gevoelige plaat. Ik laat ze meestal dingen aanwijzen, bijvoorbeeld: “Waar is het neusje van jouw broertje/zusje, waar is de buik?” Maar ook: ruikt jouw broertje/zusje lekker? Ruik eens aan zijn/haar haartjes.

Mijn passie voor fotografie is heel groot. Ben jij enthousiast en vind je de foto’s in mijn portfolio mooi? Dan zijn wij een match. Mag ik mooie momenten voor jou vastleggen?

 

TB_MomentumVivum_20230319_Minishoot_TG2_0880

wat bied ik aan

TG_MomentumVivum_Newbornfotograaf_FotograafZaltbommel_-TG_MomentumVivum_20220123_Noa_-TG2_0378

Zwangerschapstraject

Als jij op zoek bent naar een fotograaf die alle momenten rondom de zwangerschap en de eerste momenten van jullie kleintje kan fotograferen.

TB_MomentumVivum_20230319_Minishoot_TB_MomentumVivum_20221229_Portretjesdag_-TG1_1577-2

Portret

Als jij op zoek bent naar een fotograaf die tijdloze en pure portretten kan fotograferen in alle leeftijden (ongeveer vanaf 8 maanden).

Gelukskaartjes LOGO

Kaarten

Als jij op zoek bent naar kleine en grote kaarten voor alle gelegenheden en leuke inpakmaterialen.

Fotografe met passie en liefde voor haar vak. De foto's zijn onbeschrijfelijk mooi. De shoots zijn persoonlijk, ongedwongen, rustig en met aandacht voor het foto moment.

Heb je een vraag

Neem contact met mij op