Shop

Over Tamara

Het gezicht achter de camera

Over tamara

Ik ben Tamara en ik geloof dat niemand is zoals jij. De beelden die ik maak zijn authentiek en het is mijn doel dat jij jezelf daar 100% in herkent. Ik voel veel passie voor het fotograferen van momenten uit het leven “Momentum Vivum”, waarin rust en zichtbare interactie aanwezig zijn.

Op 1 januari 2020 heb ik besloten mijzelf in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Wat is het geweldig als je van je hobby je eigen bedrijf kunt maken. Dit is de beste keuze ooit geweest in mijn leven als fotograaf. Wat vind ik het heerlijk om foto’s te maken van ieder die mij als fotograaf bij momenten uit het leven aanwezig wil laten zijn. Ik leg met liefde zichtbare interactie met oog voor detail vast in een rustige omgeving waarin jij je prettig voelt en jezelf kunt zijn.

Ik houd enorm van het vastleggen van liefde tussen mensen in alle leeftijden, omdat iedere leeftijd een bepaalde charme heeft en het waard is om vast te laten leggen. Ik wil graag tastbare herinneringen maken voor altijd. Een foto vergaat, net als herinneringen, nooit. Een foto zal er altijd zijn en blijven.

Op 7 augustus 2023 ben ik moeder geworden van onze dochter Viënne. Wat vind ik het bijzonder om mama te zijn. Ik geniet onwijs van ons kleine meisje en leg dit dan ook met veel liefde en plezier vast. Ik kijk regelmatig even terug naar de foto’s die ik al heb gemaakt van haar en verbaas mij er keer op keer over hoe snel het gaat. Leg die momenten vast! 

Ik word heel blij van het vastleggen van al die momenten rondom de zwangerschap en eerste momenten uit het leven. Waar ik ook enorm van kan genieten zijn oudere broertjes/zusjes tijdens een newbornshoot. Hoe lief ze zijn voor hun pasgeboren broertje of zusje en hoe ik op die manier de zichtbare interactie kan vastleggen op de gevoelige plaat. Ik laat ze meestal dingen aanwijzen, bijvoorbeeld: “Waar is het neusje van jouw broertje/zusje, waar is de buik?” Maar ook: ruikt jouw broertje/zusje lekker? Ruik eens aan zijn/haar haartjes.

Mijn passie voor fotografie is heel groot. Ben jij enthousiast en vind je de foto’s in mijn portfolio mooi? Dan zijn wij een match. Mag ik mooie momenten voor jou vastleggen?

 

TB_MomentumVivum_Newbornfotograaf_FotograafZaltbommel-IVB_0130

wat bied ik aan

TB_MomentumVivum_Newbornfotograaf_FotograafZaltbommel-TG2_1433

Newborn

Als jij op zoek bent naar een fotograaf die vanuit rust fotografeert en details en zichtbare interactie vastlegt op een manier waarin jij jezelf herkent.

TB_MomentumVivum_20230319_Minishoot_TB_MomentumVivum_20221229_Portretjesdag_-TG1_1577-2

Portret

Als jij op zoek bent naar een fotograaf die tijdloze en pure portretten kan fotograferen in alle leeftijden (ongeveer vanaf 8 maanden).

Gelukskaartjes LOGO

Kaarten

Als jij op zoek bent naar kleine en grote kaarten voor alle gelegenheden en leuke inpakmaterialen.

Fotografe met passie en liefde voor haar vak. De foto's zijn onbeschrijfelijk mooi. De shoots zijn persoonlijk, ongedwongen, rustig en met aandacht voor het foto moment.

Heb je een vraag

Neem contact met mij op